مقدمه

در این مقاله می‌خواهیم به آموزش راه اندازی بسته نصبی قالب وردپرس در هاست دایرکت ادمین بپردازیم. با استفاده از این آموزش قادر خواهید بود به‌راحتی قالبی که به‌صورت نصب آسان در وردپرس خریداری کردید را دقیقاً مانند دمو روی هاست نصب کنید.

دوستان تیم پشتیبانی هلدینگ فرتاک در زمینه خدمات طراحی سایت، بهینه‌سازی، سئو، سوشال‌مدیا، دیجیتال مارکتینگ، طراحی دیجیتال و غیره آماده ارائه خدمات به شما است.

بسته نصبی قالب وردپرس چیست؟

بسته نصبی یک نسخه کامل از یک سایت است که به‌صورت بکاپ تهیه شده است. شما می‌توانید با راه‌اندازی آن بسته نصبی قالب وردپرس دقیقاً همان سایت را برای خود راه‌اندازی کنید.

 در بسته نصبی قالب وردپرس کلیه تنظیمات موجود در سایت، قالب و افزونه‌ها مانند فارسی‌سازی و راست‌چین کردن قالب، درون ریزی برگه‌ها و… به‌صورت یک پکیج و در قالب یک فایل zip. وجود دارد.

آموزش راه‌اندازی بسته نصبی قالب وردپرس در هاست دایرکت ادمین

برای راه اندازی بسته نصبی قالب وردپرس در هاست ابتدا باید وارد هاست شوید و فایل بسته نصبی را در file manager هاست خودتان آپلود کنید. سپس به صفحه ورود در هاست دایرکت ادمین  که با افزودن ۲۲۲۲: به انتهای آدرس دامنه شما در دسترس خواهد بود بروید. 

مشابه تصویر زیر وارد سربرگ System info & files  شوید و روی گزینه   File Manager کلیک کنید. بعد از این‌که وارد لینک مقصد شدید باید به مسیر public_html بروید.

مدیر فایل منیجر مستقیم

بنابراین به مسیر public_html مراجعه بروید. سپس روی دکمه Upload Files کلیک کنید.

آپلود فایل در دایرکت ادمین

در پنجره باز شده فایل بسته نصبی وردپرس را که با فرمت zip. است و از فروشگاه‌های قالب سایت خریداری کردید را انتخاب کنید. سپس آن را آپلود کنید. در انتها روی گزینه Extract کلیک کنید.

استخراج مستقیم ادمین

با کلیک روی دکمه Extract به صفحه‌ای هدایت خواهید شد که در آن فایلی با نام installer.php و فایل دیگری با عنوان قالب مورد نظر وجود دارد. مسیری که در فیلد Directory  در مسیر public_html را انتخاب و دکمه Extract کلیک کنید.

موفقیت-استخراج-فایل ها

دو فایل که یکی از آنها با نام installer.php و فایل دیگر با فرمت zip. است و شامل فایل‌های وردپرس که از این فایل پکیج اصلی استخراج می‌شود.

در مرحله بعد آدرس دامنه را در مرورگر و در انتهای آن آدرس installer.php را وارد کنید تا به مرحله راه‌اندازی بسته نصبی قالب وردپرس در هاست سی پنل وارد شوید. آدرس شما باید به شکل mizbanfa.net/installer.php باشد.

 مانند تصویر زیر در صفحه مورد نظر اطلاعات و نیازمندی‌هایی برای نصب بسته آسان وردپرس به شما نمایش داده خواهد شد. البته اگر برخی از آن‌ها روی هاست شما فعال نباشد به‌صورت قرمز رنگ به شما نمایش داده می‌شود. اما اگر همه چیز درست و دقیق باشد به رنگ سبز است.

نصب کننده wp thteme
  1. در مرحله اول روی بخش Options کلیک کنید تا گزینه‌های مربوط به تنظیمات به شما نشان داده شود.
  2. از قسمتExtraction  آن را در حالت آرشیو زیپ یعنی PHP ZipArchive قرار دهید.
  3. تیک گزینه I have read and accept all terms & notices را فعال کنید.
  4. در آخر روی دکمه Next کلیک کنید تا به مرحله بعدی از بسته نصبی قالب وردپرس در هاست بروید.
تعریف db

ساخت دیتابیس جدید در هاست دایرکت ادمین

برای ساخت دیتابیس جدید در هاست دایرکت ادمین مشابه تصویر زیر از قسمت Account Manager  روی گزینه MySQL Management کلیک کنید. بعد از انجام این کار وارد مرحله ساخت دیتابیس جدید در هاست دایرکت ادمین می‌شوید.

ساخت دیتابیس جدید در هاست دایرکت ادمین

برای ساخت دیتابیس جدید در هاست دایرکت ادمین در همین صفحه روی گزینه Create new Database کلیک کنید.

ایجاد db  در directadmin

در آخر بعد از مراجعه به این صفحه قادر خواهید بود تا اقدام به ساخت دیتابیس جدید در هاست دایرکت ادمین کنید.

دیتابیس در دایرکت ادمین

بعد از این‌که که وارد صفحه مورد نظر شدید در سربرگ Basic ابتدا از قسمت Action  گزینه connect and remove all data را انتخاب کنید. در مرحله بعد اطلاعات دیتابیس رو مانند تصویر زیر وارد کنید.

تعریف پایگاه داده برای نصب wp

رفع خطاهای راه‌اندازی بسته نصبی قالب وردپرس

در ادامه به رفع خطاهای راه‌اندازی بسته نصبی قالب وردپرس می‌پردازیم. در حین راه اندازی بسته نصبی ممکن است با خطای Interval server Error 500و خطای INSTALL ERROR هنگام راه‌اندازی بسته نصبی قالب وردپرس مواجه شوید. در ادامه به رفع خطاهای راه‌اندازی بسته نصبی قالب وردپرس در هاست دایرکت ادمین می‌پردازیم:

رفع خطای Interval server Error ۵۰۰

این خطا به دلیل سطح دسترسی‌ها رخ می‌دهند و به دلیل اینکه دسترسی به فایل‌ها و پوشه‌ها ممکن است در هنگام نصب تغییر کرده باشند با این خطا مواجه شوید. درصورتی‌که هنگام ساخت بسته نصبی قالب وردپرس در هاست از یک کنترل پنل و هنگام نصب آن از کنترل پنل دیگری استفاده شده باشد با این خطا مواجه خواهید شد.

 برای رفع خطا وارد فایل منیجر هاست خود شوید. سپس تمام پوشه های مربوط به وردپرس و پوشه‌های موجود که به وردپرس مربوط هستند رو بررسی کنید. از قسمت Permissions بررسی کنید که سطح دسترسی آن‌ها به‌صورت صحیح وارد شده باشند.

  • سطح دسترسی برای پوشه‌های هاست باید روی ۰۷۵۵ باشند.
  • سطح دسترسی برای فایل‌های هاست باید روی ۰۶۴۴ باشند.

اگر سطح دسترسی فایل‌ها و پوشه‌های شما غیر از این است با انتخاب فایل‌ها و پوشه‌های مورد نظر در هاست دایرکت ادمین از قسمت Set Permissions عدد مورد نظر را انتخاب کنید. سپس روی همین دکمه کلیک کنید تا سطح دسترسی فایل‌ها تغییر داده شوند. 

همان‌طور  که در بالا دیدیم برای پوشه ها سطح دسترسی روی ۷۵۵ و برای فایل‌ها باید روی ۶۴۴ قرار بگیرند. برای این کار باید روی عدد مقابل فایل یا فولدر که در ستون permission قرار گرفته کلیک کنید. سپس مجوز دسترسی را وارد و بعد روی آیکون ✔ کلیک کنید.

مجوز directadmin

حالا باید بعد از تغییر سطح دسترسی آدرس سایت را دوباره رفرش کنید. در این مرحله خواهید دید که مشکل برطرف و خطای ۵۰۰ برای سایت شما برطرف خواهد شد.

رفع خطای INSTALL ERROR هنگام راه‌اندازی بسته نصبی قالب وردپرس

این خطا می‌تواند به دلایل گوناگونی دهد؛ بنابراین باید هنگامی که در صفحه installer.php  قرار دارید پیغامی که نمایش داده می‌شود را بررسی کنید. در ادامه چند مورد از خطاهای رایج این خطا را توضیح می‌دهیم.

  • In order to extract the archive.zip file the PHP ZipArchive module must be installed

این خطا دلیل فعال نبودن ماژول Zip روی هاست رخ می‌دهد. به این دلیل که در حالت اتوماتیک خود اسکریپت در تلاش است تا فایل‌های مورد نیاز رو از حالت زیپ خارج کند؛ بنابراین اگر با چنین خطایی روبه‌رو شدید در مرحله اول که در صفحه installer.php قرار دارید گزینه Manual Archive Extraction را انتخاب کنید.

 سپس به‌صورت دستی از طریق هاست اقدام به خارج کردن فایل فشرده از حالت زیپ کنید. یعنی روی دکمه Extract که مقابل فایل zip قرار دارد کلیک کنید. سپس گزینه Extract را انتخاب کرده تا فایل‌های وردپرس از حالت فشرده خارج شوند. در آخر کار هم بعد از این مراحل این خطا برطرف شده و می‌توانید ادامه مراحل را ادامه دهید.

  • A wp-config.php already exists in this location

این خطا همان‌طور که از نام آن مشخص است به خاطر این است که از قبل فایلی با نام wp-config.php  در مسیری که در حال نصب قالب هستید موجود است.

  •  MySQLi Support Fail

این خطا هم به دلیل عدم پشتیبانی هاست شما از پایگاه‌داده mysqli رخ می‌دهد. اگر با چنین خطایی روبه‌رو شدید تنها راه برطرف کردن آن این است که از هاست دیگری استفاده کنید.

نتیجه گیری

دوستان به پایان مقاله آموزش راه اندازی بسته نصبی قالب وردپرس در هاست دایرکت ادمین رسیدیم. در این مقاله همچنین به ساخت دیتابیس جدید در هاست دایرکت ادمین و رفع خطاهای راه ‌اندازی بسته نصبی قالب وردپرس پرداختیم. 

اگر در رابطه با آموزش راه اندازی بسته نصبی قالب وردپرس در هاست دایرکت ادمین سؤالی داشتید حتماً در بخش نظرات برایمان ارسال کنید.

دوستان در صورت نیاز به خدمات طراحی سایت، بهینه‌سازی، سئو، سوشال‌مدیا، دیجیتال مارکتینگ، طراحی دیجیتال و غیره حتماً به تیم پشتیبانی هلدینگ فرتاک پیام دهید.

سوالات متداول

سلام روزبخیر؛
اگر قصد راه اندازی بسته نصبی دارید دیگه نیاز نیست از قبل وردپرس رو نصب کنید.
به همراه بسته سیستم مدیریت محتوای وردپرس هم راه اندازی میشه.
اگر اطلاعات خاصی روی هاستتون ندارید ریستش کنید. (چون زمان راه اندازی بسته نصبی در مسیر نصب نباید فایل و دایرکتوری وجود داشته باشه.) اگر داخل دیتابیس هم اطلاعات خاصی ندارید حذفش کنید و یک دیتابیس جدید بسازید.
سپس در خصوص راه اندازی بسته نصبی اقدام کنید.

سلام و احترام دوست عزیز؛
در این خصوص می توانید در بخش phpmyadmin دیتابیس خود را انتخاب نموده و به جدول wp_users مراجعه نمایید.
در ان قسمت کاربران فعال مشاهده می شود با کلیک روی دکمه edit کنار هر کدام امکان مشاهده یوزرها و اطلاعات مرتبط با آن ها میسر است.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *